Loading...

Ford person- och transportbilar

Att spara på naturens resurser är en av framtidens största utmaningar. Därför har Ford en ekologisk helhetssyn på sina fordons miljöpåverkan. Ett bevis på det är deras alternativa bränslekoncept – som redan idag är tekniskt välutvecklade och sitter i alla serietillverkade fordon.

Ford har ett av marknadens absolut bredaste utbud av alternativa bränslen och miljöklassade bilar. De erbjuder även många alternativ med dieselbilar som är miljöklassade.

För aktuellt utbud och priser besök www.ford.se

Prisvärd och trygg originalservice

Ford Economy är Fords äldrebilskoncept för personbilar som är äldre än sex år och för transportbilar som är äldre än fyra år. Ford Economy erbjuder dig alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad Fordverkstad och Fordutbildad personal men till ett mycket förmånligt pris. Ford Economy innefattar service, fasta priser på reparationer, besiktninghjälp och däck – allt som krävs för att se till att din Ford förblir en Ford.

Hos oss är alla välkomna
Economy Service omfattar både person- och transportbilar. Vi vill att du ska kunna njuta av din Ford så länge som möjligt, så låt oss ta hand om den. Med Ford Economy Service får din bil en bra service till ett snällt pris. Vi ger din Ford den omtanke och service som den behöver.

Däckskifte 495:- inkl inprogrammering däcksensorer
Hjulinställning 1250:-

Personbilar rek pris 2 795 kr*
Transportbilar rek pris 3 795 kr* 

* Priset gäller tom 2024-06-30, lokala avvikelser kan förekomma. Omfattar Ford transportbilar + 4 år och personbilar + 6år. Priset är ink moms för personbilar och ex moms för transportbilar. Ranger, Performancebilar, RS & ST omfattas ej.

Exempel på servicepriser

Obs. att detta är från priser och att priserna kan skilja beroende på vad bilen har för komponenter.

Parts Link 24

Hos oss kan du som fristående verkstad köpa Ford originalreservdelar via Partslink24. Du ansluter dig och beställer via https://www.partslink24.com/partslink24

Partslink24 är ett webbaserat system som innehåller en komplett reservdelskatalog från Ford och flera andra märken. Ni slipper själva hålla ett lager utan när ni lagt beställningen kan ni komma och hämta delarna hos oss alternativt så skickar eller kör vi ut det till er mot en kostnad enligt överenskommelse. För mer information logga in på Parts Link 24 alt kontakta vår reservdelsavdelning.

Boka provkörning
Kontakta verkstad
Fords kundlöften
Boka Fordservice